Yrityksille

Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen tärkein voimavara

MFC -harjoittelu lisää jaksamista ja työhyvinvointia

Moderni työelämä edellyttää henkistä ja fyysistä jaksamista. Ne yritykset, jotka aktiivisesti panostavat henkilökunnan terveyteen sekä jaksamiseen, koetaan lähes poikkeuksetta hyvinä ja haluttavina työpaikkoina. Tietoisesti kestävää työhyvinvointia voidaan edistää jo lyhytkestoisillakin ja työn ohessa suoritettavilla säännöllisillä jumpilla.

Pieni panostus säännölliseen liikuntaan voi tuoda merkittävän lisän hyvinvointiin. Samalla työpoissaolot vähenevät.

Staattinen ja työpisteen ääressä tapahtuva ajattelutyö vaatii tuekseen liikunnallisen elementin. MFC-harjoittelulla yrityksenne voi tarjota ennaltaehkäisevää ja liikunnalliseen elämäntapaan johtavia harjoitteita. Samalla tuki- ja liikuntaelinsairauksista johtuvien syiden väheneminen voi alkaa. Pieni asennemuutos ja vähän tahtoa voi säännöllisesti toteutettuna synnyttää voittavan yhtälön!

 

Taukojumppa työvireyden lähteenä

Taukojumpalla voidaan vähentää toistuvan lihasjännityksen syntyä ja muuttaa kahvitauko luonnollisen piristymisen hetkeksi.

Kehon lihaksistoa piristävän liikuntasuorituksen lisäksi taukojumppa katkaisee työpäivän virkistäen mieltä, parantaen vireystilaa ja työssä vaadittavaa tarkkuutta.

 

Työterveyden kustannuksia vähentävä ja työhyvinvointia lisäävä liikunta

Kuntoilua videoiden opastuksella

MFC tarjoaa moniin tarpeisiin sopivia treenejä. Laaja ja jatkuvasti kasvava harjoitevalikoimamme on ammattiurheilijoiden ja liikuntasiantuntijoiden kehittämä palvelu.

Miten ja missä harjoitteita tehdään?

Jumpat ovat helppoja ja ne sopivat täysin aloittajille tai kokeneille kuntourheilijoille.

Videoitujen jumppien opastuksella työpaikkaliikunnan lisäksi henkilökunnalla on mahdollisuus kuntoilla myös kotona. Harjoittelua varten tarvitaan vain internet-yhteydellä varustettu tietokone tai tabletti. käytettäviä.

Yritysliikunnan tehoväline

Autamme mielellämme käynnistämään toiveidenne mukaisen ohjelman ja opastamaan videoiden käyttöön sekä harjoitteiden toteutukseen liittyvissä kysymyksissä.