Marinoidut vihreät pavut ja paistettu kala

Lohta, kuhaa, siikaa, nieriää tai ahventa 2:lle
125 g tuoreita vihreitä pitkiä papuja
1 pieni punasipuli
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl limen mehu
Sokeria
1-2 punaista mietoa chiliä
1 rkl raastettua inkivääriä
1 dl hienonnettua korianteria


1. Leikkaa pavuista päät. Huuhtele. Kiehauta papuja vedessä (miedosti suolatussa) 2-3 min. Siivilöi.
2. Kuori punasipuli ja leikkaa ohuiksi suikaleiksi.
3. Valmista marinadi. Sekoita oliiviöljy, limen mehut, sokeri ja suola kulhossa. Poista chilistä siemenet ja hienonna. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita chilit, korianteri ja inkivääri öljymarinadin joukkoon.
4. Sekoita marinadi papujen ja punasipulin joukkoon.
5. Anna maustua jääkaapissa vähintään tunti.
Tarjoile paistetun kalan kanssa.