Kesäkurpitsa”pastaa” ja kampasimpukoita sitruunavoissa 4:lle, NOPEA GOURMET-HERKKU!!!

(samoilla tekniikoilla halpa mutta maistuva arkiversio purkkitonnikalasta ja basilikasta)

2 suurta kesäkurpitsaa

100gr voita (unohda arkena)

1rkl öljyä

3tl raastettua sitruunankuorta

1/2tl rouhittua mustapippuria

16 kampasimpukkaa (sulatettuna)   (ankeana ja halvempana arkena tonnikalaa, jolloin voit lisätä myös tuoretta chiliä)

2-4dl kirveliä silputtuna (basilikaa tonnikalan kanssa)

Sulata kampasimpukat valmiiksi. Raasta sitruunan kuori. Silppua kirveli. Laita kattiilaan runsaasti vettä ”pastan” keittämiseksi ja laita kiehumaan. ”Suikaloi” kesäkurpitsasta juustohöylällä tai kuorimaveitsellä pitkiä ohuita ”sliceja” pastaa imitoimaan. Samaan aikaan, kun lisäät kesäkurpitsat keitinveteen (keitetään korkeintaan 2min), kuumenna jo valmiiksi kuumalla paistinpannulla voi ja öljy. Lisää joukkoon sitruunankuori ja mustapippuri. Lisää pannulle kampasimpukat ja kypsennä nopeasti n.30sek molemmin puolin, että pinnasta tulee rapea. Valuta ”pasta” ja lisää joukkoon kirveli. Annostele ”pasta” lautaselle ja aseta päälle kampasimpukat. Valele sitruunavoilla.