Thainyrkkeilyn valtakunnallinen nettikurssi

NETTITREENIT

Osallistu nyt thainyrkkeilyn valtakunnalliselle nettikurssille! Kurssi opettaa sinulle thainyrkkeilyn perusteet. Opit tekniikat perusteellisesti videokuvan ja ääniohjauksen avustamina. Treenaat kuten normaaleissa peruskurssin harjoituksissa eräkellon rytmittämänä. Harjoittelet yhdessä esim. perheen jäsenen kanssa. Tämä on erinomainen tilaisuus harjoitella thainyrkkeilyä turvallisesti kotona.

Tilaamasi varustepaketin mukaan saat 12 treenikerran kestävän video-opastetun peruskurssimateriaalin. 10 kertaa thainyrkkeilyä+ kaksi videotreeniä painopallolla parin kanssa tai yksin. Ikäraja 15 vuotta! Alle 15 vuotiaat vain vanhemman ohjauksen alaisena. Liity mukaan ilmoittautumalla: info@mfc.fi

TREENAAT KAHDESTI VIIKOSSA

Virtuaalisesti netin kautta video-opastetut thainyrkkeilykurssit on nostettu uudelle tasolle. Sinun on vaivatonta seurata ja toteuttaa harjoittelun kulkua ja suomenkielistä opastusta netissä. Harjoitusten kesto vaihtelee alun 40 minuutista loppujakson 60 minuuttiin. Järkevä harjoittelurytmi alkuun on kahdesti viikossa. Nettitreeneissä ei valmenneta ottelemaan, vaan tarkoitus on kehittää osallistujan kuntotasoa, itsepuolustustaitoja ja parantaa liikkuvuutta ilman kovaa parikontaktia turvallisesti.

HAJOITUSTEN RUNKO JA KUVAUS

Player-treenit neljä 40 minuutin mittaista harjoituskertaa. Sisältää käsisiteiden sidonnan, alkulämmittelyn, tekniikkajakson, potkutyynyharjoittelun ja kamppailijan lihaskuntoa kehittävän loppujumpan

Rebel-treenit kolme 50 minuutin mittaista harjoituskertaa. Sisältää alkulämmittelyn, tekniikkajakson, potkutyynyharjoittelun ja kamppailijan lihaskuntoa kehittävän loppujumpan

Warrior-treenit kolme 60 minuutin mittaista harjoituskertaa. Sisältää alkulämmittelyn, tekniikkajakson, potkutyynyharjoittelun ja kamppailijan lihaskuntoa kehittävän loppujumpan

Painopallotreenit kaksi kpl 22 ja 46 minuutin pituista oheisjumppaa pareittain tai yksin

KEHITYKSEN ARVIOINTI

Player-, Rebel- ja Warrior-tasojen oppimisen seuranta tapahtuu lähettämällä videoidut perustekniikat osoitteeseen info@mfc.fi. Tarkemmat ohjeet saat aloitettuasi kurssin. Tasojen seurannasta ja ohjeistuksesta veloitetaan 50 euroa (50 €/taso).

PAKETIT

PAKETTIIN KUULUVAT TUOTTEET

Kuuntele näyte ohjeistuksesta tästä

THAINYRKKEILYN HISTORIA

Muay Thai eli thainyrkkeily on peräisin Thaimaasta, maasta jossa lajilla on satojen vuosien pitkät perinteet. Erään historian mukaan thaimaalainen prinssi Nai Khanom Tom, ”musta prinssi”, oppi Burmassa taistelutaitoja panttivankeudessa. Vuonna 1560 prinssi sai vapauden, kun hän voitti Burman parhaan ottelijan keskenäisessä ottelussa. Arvellaan, että Nai Khanom Tomilla on ollut voimakas vaikutus moderniin thainyrkkeilyyn.

THAINYRKKEILYOTTELUT

Thainyrkkeily on kamppailua käsin ja jaloin. Tarkemmin sanottuna otteluissa on sallittu lyönnit nyrkeillä, kyynärpäillä ja potkut säärillä sekä polvilla. Ottelut ovat fyysisesti ja henkisesti erittäin haastavia. Ammattilaisottelut kestävät 5 erää ja erät ovat kolmen minuutin mittaisia. Erien välillä on kahden minuutin tauko.

KOVA KUNTO SAAVUTETAAN KOVALLA HARJOITTELULLA!

Thainyrkkeilystä on vuosisatojen aikana kehittynyt ehdottomasti maailman kovin kamppailulaji. Valmennuspuolen tieto/taito on huippuluokkaa ja ottelijoiden tekninen osaaminen lähentelee hienointa taidetta. Thainyrkkeilyn virtuaaliperuskurssi voi olla haastava, mutta kuitenkin turvallinen ja tuloksellinen! Tervetuloa mukaan thainyrkkeilyn ihmeelliseen maailmaan!

Ilmoittaudu nyt mukaan! Hinta varusteineen vain 199€!! Lisenssi ilman varusteita 69 €

Tilaukset: info@mfc.fi Puhelin: 040 2537 345/ Janne Mustonen