MFC kumppanit

Kumppanuusohjelma on erinomainen mahdollisuus tienata rahaa suosittelemalla MFC -treeniohjelmia. Ansaitset x% provison jokaisesta kauttasi tulleesta lisenssitilauksen loppusummasta.

Ryhdy MFC -kumppaniksi

Kuka voi ryhtyä kumppaniksi?

Kumppanuusohjelma voivat päästä mukaan kotimaiset rekisteröidyt lajiliitot, yritykset ja yhdistykset. Erityisesti kumppaneiksi hyväksymme kuntoilun ja hyvinnoinnin parissa toimivia tahoja kuten Personal Trainereita, urheiluseuroja, yms.

Miten aloitat kumppanuuden?

MFC Personal Trainer -lisenssin omaavat henkilöt ovat automaattisesti mukana kumppanuusohjelmassa.

Muut tahot voivat hakea MFC kumppaniksi ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@mfc.fi tai puhelimitse numeroon 040 2537 345.

Miten kumppanuus käytännössä toimii?

1. Markkinoi ja suosittele mfc.fi -treenisali palveluja asiakkaillesi tai sidosryhmillesi.Tällä tavalla motivoit asiakkaitasi pitämään kuntoa yllä ja saat mahdollisuuden tiiviimpään asiakassuhteen. Sähköpostin tai sosiaalisen median kautta tavoitat kerralla koko ystäväpiirisi.

2. Rekisteröityessä palveluun asiakkaasi syöttää henkilökohtaisen kumppanuustunnuksesi sille varattuun kenttään ja tieto tilauksesta kirjautuu järjestelmään.

Kannustimena asiakkaasi saa kumppanuustunnuksella ilmaisen lisä kuukauden.

3. Provisiot suosuittelun kautta tulleista lisenssitilauksista tilitetään automaattisesti kuukausittain tai kun tilille on kertynyt vähintään 50 euroa.

Paljonko ansaitset?

Ansaitset sopimuksen mukaisen % provision jokaisesta kauttasi tulleesta lisenssitilauksesta.

Huom. provisio koskee vain lisenssejä ei oheisteuotteita kuten painopalloja.