Kahvi kiihdyttää rasva-aineenvaihduntaa

19.2.2020

Mukavaa tietoa kahvista. 🙂 Kahvista saa lisävirtaa vaikka koko työpäivän ajaksi. Piristävän vaikutuksen lisäksi kahvi tehostaa rasva-aineenvaihduntaa, mikä tekee siitä yhden tehokkaimmista rasva-aineenvaihduntaa lisäävistä luonnollisista ”rasvanpolttajista”. Tutkimusten mukaan kahvin juonti ennen treeniä antaa lisäpotkua harjoitteluun ja tehostaa rasvojen palamista. Mikäli vatsasi ei kestä vaaleapaahtoista kahvia, niin kokeile sen sijaan vatsaystävällistä tummapaahtoista kahvia.

Aamu on rasva-aineenvaihdunnan kannalta parasta aikaa harrastaa liikuntaa. Liikunnan lisäksi rasva-aineenvaihdunnan voi aktivoida vahvalla espressolla, joka on terästetty aineenvaihduntaa kiihdyttävillä mausteilla.

Ainekset:
1 espresso (espresso keittimen annos) tai normi keittimeen tummapaahtoista
1 tl kanelia
1 tl kardemumma
2 dl mantelijuomaa

Ohje:
Sekoita espressojauhe ja mausteet. Valuta espresso ja lisää lämmitetty mantelijuoma.