10 ROUNDS 24/7

11.9.2018

MFC:n 10rounds 24/7 on uusi virtuaalisesti ohjattu kiertoharjoittelu.

MFC:n 10rounds 24/7:ssa useampi näyttö ohjaa treenejä eräkellon rytmittämänä.  Pisteissä tehdään liikkeitä seinässä olevia näyttöjä seuraamalla. Useista liikkeistä koostetut treenit haastavat koko kehon lihakset noin 30 minuutin mittaisessa treenissä. Treenin aikana käytetään painopalloja, painoliiviä, nyrkkeilysäkkejä, kahvakuulia ja kehonpainoa.  Treeni ei jätä ketään kylmäksi vaan laittaa kovakuntoisenkin hien virtaamaan!  Parasta 10rounds 24/7:ssa on se, että treeniin voi hypätä mukaan juuri silloin kuin se sopii.

MFC 10ROUNDS 24/7

  • Ohjattuja treenejä vaikka ympäri vuorokauden
  • Vaihtuvia ohjelmia
  • Monipuoliset treenivarusteet
  • Kokonaisvaltainen puolituntinen
  • Sopii eri kuntotasoille
  • Selkeä ohjaus

Kysy lisää: info@mfc.fi