MFC VENYTTELY ON NYT AVATTU

7.5.2018

Olisiko mukavaa olla vähän notkeampi? Niin notkea, että sukkien pukeminen aamulla sujuisi ilman suurempaa kankeutta ja kipua. Tämän lähes jokainen lihashuollon laiminlyönyt henkilö on kokenut jossain vaiheessa, mutta viimeistään ikääntyessä sen kokee jokainen, mikäli ei venyttele säännöllisesti. Venyttelyn tarkoituksena on ylläpitää hyvää lihasten liikkuvuutta ja rentouttaa. Näiden hyötyjen lisäksi sillä on lukuisia muita positiivisia vaikutuksia kehon hyvinvointiin.

MFC -venyttely on nyt avattu treenisaliin. Se koostuu 40 erilaisesta liikkeestä ja ohjelmat lisääntyvät tasaisin väliajoin. Venyttelyliikkeitä tehdään pääasiassa staattisesti eli paikallaan ollen ja niiden pituudet vaihtelevat ohjelmien mukaan.

Jätä taaksesi mielen kireys sekä lihasten kankeus ja aloita MFC -venyttelyharjoittelu jo tänään. MFC -venyttelyä tarjoavat hyvin varustetut liikuntakeskukset ja yritykset kautta maan.

Venyttelyn hyötyjä:

  • Rentouttaa mieltä ja lihaksia
  • Parantaa ryhtiä
  • Lihaksen pituus ja kehon liikkuvuus lisääntyy
  • Tapaturmariski harjoiteltaessa pienenee
  • Harjoittelusta palautuminen nopeutuu