BULLET KEVÄÄN MFC UUTUUS

14.2.2018

Kevään aikana julkaistaan uusi MFC Bullet –tunti. Bullet –tunti on painoliivin kanssa tehtävää harjoittelua, jossa harjoittelun haastavuutta kasvatetaan liikkeestä ja tasosta riippuen lisäpainoilla.

Bullet –tunnille voi osallistua kuntotasosta riippumatta. Tunteja on niin aloitteleville kuntoilijoille kuin kokeneille harrastajillekkin. Bullet –harjoittelu on erittäin tehokasta ja tuloksia voi huomata jo muutaman kuukauden sisällä.

Bullet –tunnin hyötyjä:

  • Kroppa vahvistuu kokonaisvaltaisesti
  • Erityisesti pakarat ja reidet kiinteytyvät
  • Keskivartalo vahvistuu

MFC –virtuaalitunnit on kahdeksan lajin kokonaisuus. Tuntitarjonta koostuu pilatekseta, Battlesta, painopallosta, kehonpainosta, kahvakuulasta, Muay Thaista, MFC Mix:stä ja Bulletista. Bullet tunteja tulee olemaan tarjoilla hyvin varustetuissa MFC-tunteja tarjoavissa liikuntakeskuksissa.