Uusi alku 2018

30.12.2017

Oletko palannut pisteeseen nolla? Maistuva ruoka ja vähäinen liikunta on tehnyt kehon muodoille kummia! Myös vaaka näyttää vähemmän mukavia lukemia. Nyt on tilaisuus aloittaa alusta ja suunnata katse eteenpäin. Noudattamalla ohjeita pääset eroon ylimääräisistä kiloista ja rasvasta. Lopputuloksena on parempi olo ja tiukempi paketti. Eikö nyt olisi hyvä aika aloittaa?

Nyt sinulla on mahdollisuus aloittaa kaksi kuukautta kestävä kokonaisvaltainen treeni- ja ravinto-ohjelma.  MFC:n virtuaalitreenisalissa on valmiit harjoituskokonaisuudet, joiden oheistamana treenaat sujuvasti. Treeneihin kuuluvat reippaat omatoimiset aamu- tai iltakävelyt ja iltaiset harjoitukset. Saat myös selkeän opastuksen terveelliseen ja maistuvaan ruoanlaittoon.

UUSI ALKU 2018 PAKETTI SISÄLTÄÄ

  • Pääsyn kahden kuukauden ajan MFC -treenisalin videoituihin harjoitusohjeisiin
  • 10 kehonpainolla tehtävää harjoituskokonaisuutta (kestot 7-20 min.)
  • Viikottainen ravinto-oheistus (milloin ja mitä syödä)
  • Useita ruokareseptejä

TAVOITE JA TULOS

  • Jaksat paremmin, saat enemmän virtaa päivääsi
  • Pääset eroon ylimääräisestä rasvasta
  • Liikunta kehittää lihaksiasi ->liikkuvuus, lihaskunto ja hapenottokyky vahvistuu

Hinta: 59 €
Kyllä, haluan liittyä mukaan uusi alku 2018 -ohjelmaan: Liity