Uusi MoveFuelChill Fight Mix

21.11.2017

MFC Fight Mix on kahden thainyrkkeilyn maailmanmestarin vauhdikas tunti, joka on sekoitus Battlea, thainyrkkeilyä, painopalloharjoittelua ja pilatesta. Tunnin aluksi lämmitellään lihaksia, minkä jälkeen alkaa Battle -osuus. Battlen jälkeen siirrytään haastavaan thainyrkkeilyn välineharjoitteluun. Välineharjoittelun päätyttyä jatketaan painopalloharjoittelua ja lopuksi lihaksia palautellaan pilateksella. Tunti on erittäin vauhdikas, vaihteleva ja liikkeet ovat helppoja omaksua. Suurimman haasteen tuntiin tuo runsas työskentely jalkalihaksilla. Kokonaisuudessaan tunti on koko kehon lihaksistoa haastava.  Muista ottaa juomapullo ja pyyhe mukaan – sen verran vauhdikkaasta tunnista on kyse! MFC Fight Mix -tunteja löydät hyvin varustetuista liikuntakeskuksista kautta maan. www.mfc.fi/paikat