MFC MUAY THAI SYKSYN 2017 UUTUUS

17.8.2017

MFC Muay Thai tuo toisenlaisen ulottuvuuden Muay Thai -harjoitteluun

MFC Muay Thai on uudenlainen tapa toteuttaa harjoittelua, jossa ohjeistus, tempo ja teho ovat omaa luokkaansa. MFC Muay Thai on pehmennetty versio alkuperäisestä thainyrkkeilystä, ilman kovaa fyysistä kontaktia. Jos tavoittelet itsepuolustustaitojen lisäksi nopeutta, kestävyyttä ja liikkuvuutta, on MFC Muay Thai lajisi.

Tunteja on useita eri lähtötasoille, joiden kestot ovat 40-60 minuuttia. Opi liikkuminen, lyönnit, kyynärpäälyönnit, potkut ja polvet oikealla tavalla. Erän aikana saat liikkeen oikeaoppista opastusta valkokankaalta.

Muay Thai -tunneilla kehität itsepuolustustaitojen lisäksi rautaisen kunnon ja saat kaupan päälle trimmatun vartalon.

Harjoittelun virtuaaliohjaajina toimivat thainyrkkeilyn maailmanmestarit Vesa Puranen ja Topi Helin.