MFC viisi erilaista tuntia

31.1.2017

MFC kasvoi alkuvuonna jo viiden lajin suuruiseksi. Uusimpana valikoimaan tuli MFC Pilates. Tässä kuvaus tämän hetken tuntivalikoimasta.

MFC PILATES SOVELTUU MONILLE ERI IKÄRYHMILLE JA KUNTOTASOILLE

Laajasta tuntivalikoimasta löydät itsellesi parhaan harjoituksen juuri sopivan tasoisena. Pilates tunnit vahvistavat keskivartalon lihaksia ja tehostaa hengitystä. Lyhyetkin harjoitukset säännöllisesti toistettuna parantavat ryhtiä ja liikkuvuutta. Pilates tunnit sopivat vähän liikuntaa harrastaneille tai kovan luokan urheilijoille kehoa huoltavana harjoitteluna.

MFC KEHONPAINOHARJOITTELU (BoWe) YKSINKERTAINEN TAPA KEHITTÄÄ KUNTOA

MFC Kehonpaino on työstetty laajan liikevalikoiman pohjalta. Sinulla on mahdollisuus useisiin erilaisiin tuntikokonaisuuksiin. Tunnit liikkeineen ja harjoituksineen soveltuvat näin aloittavalle kuntoilijalle tai huomattavan kokeneelle urheilijalle.

MFC BATTLE KAMPPAILULAJEISTA YHDISTETTY TUNTIKOKONAISUUS

MFC Battlen tunnit alkavat aina lihaksia lämmitellen. Kamppailuosuuteen siirtyvä alkulämpö muistuttaakin monilta kamppailusaleilta tuttua kaavaa ja harjoitteen hyväksi todettua etenemistä. Harjoituksen lopussa tehdään painopallolla tehokkaita ja toimivaksi todettuja liikkeitä. Battle -tunnit ovat erittäin vauhdikkaita ja sopivat kohtalaisen kuntotason omaaville.

MFC PAINOPALLO ON VAUHDIKASTA JA MONIPUOLISTA

MFC Painopallotuntien filosofian ydin on sen monipuolisuus. Koko lihaksisto vahvistuu kehon kontrollin lisääntyessä. Lyhyenkin treenamisen jälkeen liikkuvuutesi ja käsityksesi mahdollisuuksistasi ovat muuttuneet. MFC Painopallotunnit vaihtelevat helpohkoista tunneista erittäin haastaviin. MFC Painopallotunteja on tarjoilla monille eri kuntotasoille.

MFC KAHVAKUULAN MONIPUOLISET TUNTIKOKONAISUUDET

Kokonaisvaltaisen kahvakuulatuntien tehokkaat ja monipuoliset liikkeet vahvistavat kokonaisvaltaisesti kehon lihaksistoa ja kasvattavat aerobista kestävyyskuntoa.

MFC:n tuntivalikoima jatkaa kasvuaan. Kevään aikana on tulossa lisää vauhdikkaita tunteja eri ikäisille ja tasoisille henkilöille. MFC -tunteja tarjoavat paikat löydät tästä.