MFC UUSI ALKU 2017

25.12.2016

Aloita vuotesi paremmin!  Haluatko päästä eroon rasvasta ja kiinteyttää kroppaasi? Nyt on mahdollisuus lähteä mukaan MFC:n Uusi Alku 2017 -ohjelmaan! Noudattamalla ohjeita saat trimmattua kroppaasi tiukemmaksi ja jaksat paremmin!

MFC:n Uusi Alku 2017 on kaksi kuukautta kestävä kiinteytykseen tähtäävä treeni- ja ravinto-ohjelma.  Treenit voit tehdä lähes missä tahansa. Et tarvitse treenivälineitä, treenaat oman kehon painolla. Saat tietokoneen tai tabletin avulla ohjeistuksen sujuvan treenin toteuttamiseen. MFC:n treenisalissa on valmiit treenikokonaisuudet, joiden vauhdittamana sinun on helppo ja selkeä tehdä omakohtainen treeni. Treeneihin kuuluvat myös reippaat omatoimiset  aamu- tai iltakävelyt.

Lähde mukaan ja saavuta tuloksia kahdessa kuukaudessa! Rekisteröidy tästä ”MFC Uusi Alku 2017” -ohjelmaan: Rekisteröidy

MFC UUSI ALKU 2017 PAKETTI SISÄLTÄÄ:

  • Kahden kuukauden jäsenyys MFC -treenisalin ravinto- ja treeniohjeisiin
  • 10 videoitua kehonpainolla tehtävää treenikokonaisuutta.
  • Viikottainen ravinto-oheistus (milloin ja mitä syödä)
  • Yli 20 ruokareseptiä

HINTA 59 €
Rekisteröidy ”Uusi Alku 2017” -ohjelmaan: Rekisteröidy