SUPPILOVAHVEROITA JA KIKHERNEPASTAA
20.9.2016
250 gsuppilovahveroita
2 dl kookoskermaa
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
2 dl luomukikhernepastaa
loraus soijakastiketta
Persiljaa, parmesania, limenmenmehua, rypsiöljyä ja mustapippuria.
Pilko salottti- ja valkosipuli. Pienistä suppilovahverot ja laita ne kuumalle pannulle ja paistele, kunnes neste kokonaan haihtunut. Lorauta rypsiöljyä ja kuullota sipulit ja sienet. Laita levy keskilämmölle, lisää kookoskerma ja soijakastike ja anna hautua viitisen minuuttia. Keitä samalla kikhernepasta ohjeen mukaan. Sekoita kastike ja pasta kulhossa. Purista joukkoon hieman limenmehua ja pyöräytä myllystä mustapippuria. Vuole päälle vielä parmesanlastuja ja ripottele persiljasilppua.
