Kanawok

6.9.2016

300 g kanafileetä ( maustamatonta)
100 g vihreitä papuja
1 paprika
2 pientä porkkanaa
1 pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
5 cm pala tuoretta inkivääriä
1,5 cm punaista ja vihreää chiliä
1 limenmehu
2 rkl seesamöljyä
Kourallinen seesaminsiemeniä
Rypsiöljyä, soijaa ja hunajaa.

Paahda seesaminsiemenet. Pilko paprika, sipuli, inkivääri, valkosipulit ja chilit. Suikaloi porkkanat perunankuorimaveitsellä, siisti ja puolita pavut. Paloittele kanafileet kuutioiksi. Kuumenna pannu ja paista ensin porkkanoita ja papuja pari minuuttia rypsiöljyssä. Lorauta sekaan seesamöljy, lisää inkivääri, valkosipulit, chilit, paprikat ja kana. Lorauta mukaan hieman soijaa. Kuumenna kypsäksi nopeasti. Lisää hunajaa ja purista päälle limenmehu. Ripottele päälle seesamsiemeniä. Halutessasi voit keittää mukaan nuudeleita.