KANTTARELLIPASTA (2 annosta)

25.8.2016

200g luomu täysjyvä tagliatellea
300g kanttarelleja
1 punasipuli
2dl kaurakermaa / kermaa
1 tomaatti
Nippu tuoretta timjamia, oliiviöljyä, mustapippuria, suolaa ja parmesanlastuja

Paloittele kantarellit ja pilko punasipuli. Kuumenna pannu ja ”ota vedet pois” kanttarelleista. Lisää sipuli ja kuullota kantarellien kanssa oliiviöljyssä (voissa). Leikkaa timjami silpuksi (jätä muutama oksa koristeluun) ja kuutioi tomaatti pieneksi. Lisää kaurakerma ja timjamisilppu. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Keittele noin 10-15min. Kokoa annos. Lisää tuoreet tomaattikuutiot pastan päälle ja vuole kuorimaveitsellä parmesanlastuja ja pyöräytä pippurimyllystä vielä pari kertaa pastan päälle. Valmis.