Naurisburger
17.8.2016
1 Jälkiuuniruispuikulasämpylä
1 nauris
1 tomaatti
1 pieni punasipuli
Jäävuorisalaattia
Soosi
1 pkr Creme Fraiche (kevyt)
1 tlk dijonsinappi
1 tlk valkoviinietikkaa
Timjami / salviasilppua.
Ripaus sormisuolaa ja ruskeaa intiaanisokeria
Sekoita Creme Fraiche-soosiaineet keskenään ja laita kylmään odottamaan.
Laikkaa nauris ohuiksi rinkuloiksi ja paahda pannulla al dente ja kunnes saavat väriä. Ripottele päälle oliiviöljyä, sormisuolaa ja pari pyöräytystä mustapippuria myllystä. Viipaloi tomaatti ja punasipuli. Paahda Jälkiuunipuikulat.
Kokoa naurisburger. Koristele muutamalla timjamin / salvianoksalla.
