MFC uusi alku 2016

30.12.2015

Oletko palannut pisteeseen nolla? Maistuva ruoka on tehnyt kurveille kummia! Vaaka näyttää vähemmän mukavia lukemia. Nyt on tilaisuus aloittaa alusta ja suunnata katse eteenpäin. Noudattamalla ohjeita voit päästä eroon ylimääräisistä kiloista ja rasvasta. Lopputuloksena on parempi olo ja tiukempi paketti. Eikö nyt olisi hyvä aika aloittaa?

Nyt Sinulla on mahdollisuus aloittaa MFC:n 2 kuukautta kestävät kiinteytykseen tähtäävät treenit ravinto-opastuksella. Treenit voit tehdä kotona vaikka omassa olohuoneessa. Treenivälineeksi tarvitset vain painopallon tai kahvakuulat. Saat läppärin tai tabletin avulla ohjeistuksen sujuvan treenin toteuttamiseen. MFC:n treenisalissa on valmiit treenikokonaisuudet joiden vauhdittamana treenaat joko yhden tai useamman lihasryhmän päivässä. Treeneihin kuuluvat omatoimiset reippaat aamu- tai iltakävelyt ja iltaiset MFC-harjoitukset. Hyppää mukaan ja tee tavoitteistasi totta! Rekisteröidy ”uusi alku 2016” -ohjelmaan: Rekisteröidy

MFC UUSI ALKU 2016 PAKETTI SISÄLTÄÄ:

  • Kahden kuukauden lisenssin MFC -treenisalin ravinto- ja treeniohjeisiin
  • 20 videoitua painopallolla tehtävää treenikokonaisuutta (kestot 5-20 min.)
  • 5 videoitua kahvakuulalla tehtävää treenikokonaisuutta (kesto 15 min.)
  • Viikottainen ravinto-oheistus (milloin ja mitä syödä)
  • 20 ruokareseptiä

Hinta: 39 €

Painopallojen hinnat löydät kaupasta (oheistuotteet): MFC-kauppa
Rekisteröidy ”uusi alku 2016” -ohjelmaan: Rekisteröidy