MFC TAUKOLIIKUNTAA

4.11.2015

MFC:n avulla lisää energiaa työpäivään

Taukoliikunta on helppo ja edullinen tapa ennaltaehkäistä yksipuolisen työasennon ja staattisen paikallaanolon aiheuttamaa lihasjännitystä. Taukoliikunta aktivoi verenkiertoa, parantaa lihaksen hapen ja ravintoaineiden saantia sekä lisää aineenvaihduntaa myös aivoissa. Kehon lihaksistoa piristävä taukoliikunta virkistää mieltä sekä parantaa vireystilaa, tarkuutta ja havainnointikykyä.

 

Hyvin jaksava henkilökunta

Säännöllisen taukoliikunnan ansiosta työntekijät voivat paremmin sekä henkisesti että fyysisesti. Hyvä fyysinen kunto vaikuttaa myönteisesti henkiseen hyvinvointiin. Hyvä henkinen hyvinvointi tehostaa työvireyttä. Hyvä fyysinen ja henkinen vire vähentävät sairauspoissaolojen määrää, mikä pienentää yrityksen kuluja.

 

MFC:n nettitreenisalissa taukojumppavideot ja paljon muuta

MFC:n nettitreenisaliin on taukojumppien lisäksi tehty monia erilaisia harjoituskokonaisuuksia eri tasoisille henkilöille. Harjoittelua voi toteuttaa kahvakuulalla, painopallolla tai omalla keholla ilman välinettä. Videoidut harjoituskokonaisuudet mahdollistavat kuntoilun myös työpäivän jälkeen vaikkapa omassa olohuoneessa. Harjoittelua varten tarvitaan vain internet-yhteydellä varustettu tietokone tai tabletti. Painopalloja on mahdollisuus hankkia MFC:n kautta. Tutustu sivustoon ja ilmaisiin demotreeneihin: www.mfc.fi tai http://www.mfc.fi/treenisali/#treenit