MFC -painopalloharjoittelu

27.10.2015

MFC –painopalloharjoittelu on toiminnallista harjoittelua, joka soveltuu miehille ja naisille ikään, kehotyyppiin tai kuntotasoon katsomatta. Painopalloharjoittelu on tehokas liikuntamuoto henkilöille jotka haluavat kiinteyttää, lisätä kestävyyttä ja kehittää kehon liikkuvuutta.

Vauhdikas harjoitusmuoto pitää sisällään helposti omaksuttavia yksilö- ja pariharjoitteita. Yhdessä harjoittelu tekee kuntoilusta mukavaa ja kannustaa suorittamaan liikkeet aina viimeiseen toistoon asti. Harjoitteet soveltuvat niin vasta-alkajille yleiskunnon kohentamiseen kuin kokeneille liikkujille jotka haluavat haastaa itsensä ja saavuttaa maksimaalisia tuloksia.

Treenin toteuttamiseen tarvittavan painopallon voi tilata www.mfc.fi -sivuston kautta. Tutustu tästä oikean painoisen pallon valintaan: http://www.mfc.fi/treenisali/#ohjeet. Pallon lisäksi tarvitaan nettiyhteydellä varustettu läppäri, tabletti tai puhelin. Kun tilaa esimerkiksi 3 kuukauden mittaisen treenilisenssin (hinta 24 €), saa käyttöön laajan valikoiman videoituja lihasryhmäkohtaisia tai kokonaisvaltaisia treenejä.

MFC –painopalloharjoittelua on myös mahdollisuus toteuttaa ryhmäliikuntatunneilla eri puolella Suomea. Tutustu MFC –harjoittelua toteuttaviin liikuntakeskuksiin: http://www.mfc.fi/paikat/

Rekisteröidy tästä ja aloita treenaaminen: http://www.mfc.fi/treenisali/#register tai valitse sopiva pallo+lisenssipaketti etusivulta: http://www.mfc.fi

Hyviä treenejä!