MoveFuelChill – kroppaa kuntoon kotona!

19.3.2015

Mulla on niin mahtava fiilis ja energinen olotila!  Olen niin innoissani! Ai miksikö? Koska ulkona paistaa niin ihana aurinko! Syy ei kuitenkaan ole yksin siinä, vaan viimeviikolla aloittamassani MFC painopallotreenissä, jolla olisi tarkoitus saada tämä mamma kesäkuntoon!

Onko MFC painopalloharjoittelu jollekin jo tuttua? MFC painopalloharjoittelu on monipuolinen koko lihaksistoa kehittävä ja rasvaa polttava harjoitusmuoto, jossa treenivälineenä toimii niinkin yksinkertainen väline kuin painopallo. MFC painopalloharjoittelu parantaa koko kehon liikkuvuutta ja se on kehitetty yhdessä eri lajien ammattiurheilijoiden ja liikuntaeksperttien kanssa. Tehokkaat harjoitusliikkeet aktivoivat yhtä aikaa monet lihasryhmät ja nivelet.

Miten treeni sitten tapahtuu? Se tässä se paras juttu onkin, nimittäin treenin voi tehdä omassa kotona, vaikka olohuoneessa illalla salkkareita katsoessa!! Ihan mahtijuttu! Mikä olisikaan parempi treenimuoto kotiäidille, jolla ei iltaisin ole jaksamista tai mahdollisuutta lähteä salille pumppaamaan?

MFC:n nettisivuilta löytyy treenisali, joka on pullollaan erilaisia treenivideoita, joiden avulla ja opastuksella painopalloharjoittelua lähdetään toteuttamaan. Päästäksesi alkuun tarvitset vain sinulle sopivan painopallon. Liikkeet eivät todellakaan ole vaikeita tai monimutkaisia, mutta huhheijaa sitäkin tehokkaampia!

Mä olen viime vuosina ollut aika huono liikkumaan. Tykkään kyllä monestakin lajista, mutta olen tosi huono lähtemään. Monet kuntosalit ja ohjatut tunnit ovat myös aika hintavia, ja en ole valmis käyttämään niin paljon rahaa kyseiseen aktiviteettiin. Ehkä pitäisi, mutta keksin sille rahalle niin paljon muutakin käyttöä – varsinkin nyt äitinä.

Eräänä päivänä televisiosta tuli erinäisiä laihdutusohjelmia. En koskaan katso niitä, koska jotenkin ne eivät vain iske muhun, vaan ovat ennemminkin tosi rasittavia. Nyt kuitenkin telkkari oli jäänyt taustahälyksi päälle ja huomioni kiinnitti treeni, jossa harjoitteita tehtiin painopallon avulla. Miten mahtavaa olisikaan treenata tehokkaasti kotona ja katsoa vaikka samaan aikaan televisiota! Aloin googlettamaan ja pian eksyin MFC:n sivuille.

Olen niin innoissani, että pääsin tekemään yhteistyötä MFC:n kanssa! Mä niin tiedän onnistuvani tässä tällä kertaa! MFC:ssä avautui viimeviikolla Kesäksi kuntoon -treeniohjelma, joka kestää 3kk. Kesäksi kuntoon -treeniohjelma löytyy erikseen miehille ja naisille ja siinä on viikoittain vaihtuvat ohjelmat. Ohjelmien kestot ovat 21-28min, ja treeni on suositeltavaa toteuttaa 3-4 kertaa viikossa. Ei siis todellakaan vaadi mitään ihmeitä keneltäkään, tämänhän tekee vaikka lasten päiväunien aikana! Painopalloksi valitsin 3kg pallon, joka ei näin muuten tunnu yhtään painavalta, mutta treenejä tehdessä alkoi kummasti käsiä ja polvia tutisuttaa ja hiki virrata. Naisille suositeltava painopallo on 2-4kg. Vasta pari treeniä on täällä takana, mutta olen niin innoissani tästä ja voin kertoa, etten olisi kyllä heti uskonut, että treenaaminen pallon kanssa voi olla näin tehokasta! Tämä on kaiken lisäksi tosi kivaa!

Vielä yksi ihan huippujuttu! MFC painopallotreeni on nimittäin myös todella edullista! Nettitreenisalin saa itselleen käyttöön vain 9,90€/kk!! Sopivankokoisen painopallon saa tilattua myös MFC:n kautta. MFC:llä on itseasiassa tällä hetkellä tutustumistarjous, jossa painopallon ostaja saa kaupan päälle 3kk treenit! Hinnat vaihtelevat painopallon koon mukaan 48€-64€! Ei siis todellakaan paha! Jos tykkää enemmän ohjatuista tunneista MFC järjestää myös ohjattuja painopallotreenejä, joiden paikat löydät tästä. Tällä tavoin pääsee vähän tuulettamaan päätäänkin kodin pölyistä.

Seuraavien kuukausien aikana blogissa seurataankin säännöllisin väliajoin treenin etenemistä. Sanoinko jo kuinka innoissani olen tästä?

Kuka lähtee mukaan treenaamaan mun kanssa!?

kaksinkappalein.blogspot.fi