Esittelyssä MFC paikat: Nurmijärven Fysioterapia ja KuntoCenter

6.11.2014

Tarjoaa mfc:n lisäksi mm. kamppailu-urheilu, painoharjoittelu ja fysikaalisen hoidon palveluja Nurmijärvellä.  Näiden lisäksi salilla saa räätälöityjä PT-palveluja ja tavoitteellista painonhallinnan opastusta. Mikäli asut tai liikut Nurmijärvellä päin, käväise mfc -tunnilla tai muuten vaan treenaamassa.  Paikan mfc -liikuntaa hoitaa kokeneet Hannu Borén ja Tony Tynys. Tutustu tarkemmin osoitteessa: www.nurfy.fi

Hannu Borén, vastaava fysioterapeutti

Hanski taitaa akupunktion, nikamakäsittelyt, urheilufysioterapian ja nyrkkeilyn salat sekä paljon muuta. Hannu on toiminut Suomen karatemaajoukkueen fysioterapeuttina jo 7 vuotta.

Tony Tynys

Tony Tynys toimii paikan salivastaavana, kuntonyrkkeilyohjaaja / liikunnanohjaaja. Tonyn aikaisempiin aktiiviharrastuksiin on kuulut thainyrkkeily. ”Kaikki liha tottelee kuria”, Tonyn motto yksinkertaisuudessaan.