Liikuntakeskuksille

MoveFuelChill (MFC) on liiketoimintaasi kasvattava virtuaalinen treenisali

Valitse kannattavasti

MoveFuelChill – on mahdollisuus uusasiakashankintaan ja vanhojen sitouttamiseen. Tarjoat MFC:n harjoitekokonaisuuksia ilman kalliita laitehankintoja tai suuria lisenssimaksuja. Tarjoat asiakkaillesi virtuaalisia treenejä, jotka on ammattiurheilijoiden ja liikunta-asiantuntijoiden suunnittelemia.

Kahdeksan erilaista tuntia eri kuntotasoille

MFC Pilates-, Painopallo-, Battle-, kehonpaino-, Bullet-, Muay Thai-, MFC Mix- ja kahvakuulatunnit on suunniteltu harjoittelijoille, jotka hakevat ennakkoluulotonta täydennystä tai tehostusta nykyharjoitteluunsa. Tunnit sopivat miehille ja naisille iästä, kunnosta tai kehotyypistä riippumatta.

Ajankäyttöä tehostava ja helppo 

MFC-harjoitteet ja tunnit voidaan ohjata videotykin tai äly tv:n kautta. Videoidut harjoitteet säästävät ohjaajan aikaa harjoituksien suunnittelulta sekä mahdollistavat yksilöllisemmän ohjauksen tuntien aikana.

Tutustu harjoitusmuotoihin osoitteessa:

http://www.mfc.fi/harjoitusmuodot/

Valmiiksi suunniteltu kokonaisuus

Koulutus ja tarvittavat materiaalit

  • Kahdeksan lajia: Painopallo, Battle, kehonpaino, Bullet (painoliivi), Muay Thai (thainyrkkeily), kahvakuula, Pilates ja MFC Mix.
  • Selkeä ohjeistus innostavien tuntien toteuttamiseksi
  • Motivoivat ja liikunnalliseen kehittymiseen tähtäävät lajit ja tunnit
  • Kehittyvä ja täydentyvä ohjelmavalikoima
  • Videotykillä tai TV:n kautta ohjattavat tunnit

Tutustu avoimeen demoversioon: http://www.mfc.fi/treenisali/#treenit/1037

 

”MFC on tehokas tapa ohjeistaa lähes kaiken tasoisten henkilöiden harjoittelua. Työssäni käytän tablet mobiililaitetta jonka avulla on selkeä ohjata harjoittelun kulkua. MFC-tunneista on muodostunut ryhmäliikuntatuntieni hittituote”.

Sami Tomann, ST-liikuntapalvelut